Termékek és rendszerek  /  SRP Click előkorcolt síklemez tető- és falprofil

SRP Click előkorcolt síklemezfedés tetőre és falra

SRP Click korc kép

Elegáns megjelenés – gyors és egyszerű szerelés

A Lindab SRP Click tetőfedés ötlete a hagyományos állókorcos tetőfedésből származik, ötvözi a hagyományos Lindab síklemezek előnyös tulajdonságait az innovatív, szereléskönnyítő, modern technológiával. Az SRP Click legnagyobb újdonsága, hogy az acél síklemez alapanyagból görgősoron előregyártott profilokat egyszerűen, speciális segédeszköz és szerszám helyszíni igénye nélkül össze lehet pattintani, Clickkelni”. Professzionális tetőfedés gyors, gazdaságos kivitelezéssel, hosszú élettartammal, esztétikus megjelenéssel. A Lindab SRP síklemezes fémtetők formailag és színvilágban jól illenek modern, minimalista stílusú épületekhez, de hagyományos nyeregtetőkre és kontyolt tetőkre is tökéletes, csarnok épületek fejépületeit lehet vele izgalmasabbá tenni.

Lindab SRP termékkörében Classic, Classic-matt, Premium bevonati osztályú acéllemezei közül lehet választani, a különböző igényeknek megfelelően.

Az új bevonatok a különböző és egyre kiszámíthatatlanabb környezeti, időjárási hatásokkal, valamint az erősödő UV sugárzással szemben még ellenállóbba és tartósabbá teszik a termékeket.